Hoe De Google Zoekgeschiedenis Verwijderen Met Een Computer?

Probeert u de Google-zoekgeschiedenis op uw computer te verwijderen, maar kunt u dit niet doen? Dan kun je nu gemakkelijk hetzelfde voor elkaar krijgen, want je hebt gewoon de perfecte blog bereikt. En als u gerelateerde vragen heeft, neem dan contact op met het Google Klantenservice Nummer . De experts zullen er onmiddellijk zijn om u dienovereenkomstig te helpen.

Hieronder volgen de stappen om de Google-zoekgeschiedenis op uw computer te verwijderen:

 U moet beginnen door de Chrome-webbrowser op uw desktop of computer te openen.
 Selecteer vervolgens de ‘drie verticale stippen’ in de rechterbovenhoek van de browser.
 Vervolgens moet u ‘Geschiedenis’ selecteren in het vervolgkeuzemenu, hierna moet u ‘Geschiedenis’ selecteren in het submenu.
 Om nu al uw zoekgeschiedenis tussen een specifieke tijd en het heden te wissen, moet u de optie ‘Browsegegevens wissen’ selecteren aan de linkerkant van het scherm.

TIP: en als u de individuele zoekitems wilt wissen, dan moet u teruggaan naar het tabblad ‘Geschiedenis’ en dan moet u door uw zoekitems scrollen, of u kunt ook het veld ‘Zoekgeschiedenis’ gebruiken dat zich bij de bovenaan om het item te vinden dat u wilt wissen.

 Vervolgens moet u op het volgende tabblad het vervolgkeuzemenu ‘Tijdsbereik’ selecteren en vervolgens ook de optie ‘Altijd’ om uw geschiedenis te wissen. En optioneel kunt u de selectievakjes uitschakelen naast de items die u wilt behouden.
 Nadat u dit heeft gedaan, moet u de optie ‘Gegevens wissen’ selecteren.
 Eindelijk, nu moet je de ‘drie verticale stippen’ rechts van een item selecteren dat je wilt wissen, en dan moet je ‘Verwijderen uit geschiedenis’ kiezen

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u hetzelfde moeten kunnen afhandelen als gewenst. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Google Telefoonnummer . De technici zullen u zo snel mogelijk begeleiden met de meest betrouwbare oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *