Hoe De Zoekgeschiedenis Van Mijn Google Account Wissen?

Kijk je ernaar uit om te leren hoe je de zoekgeschiedenis van je Google-account wist? Als dat zo is, kunt u hier hetzelfde voor elkaar krijgen. Maar als u andere gerelateerde problemen heeft, kunt u altijd contact opnemen met Google Telefoonnummer . Dan helpen de goed gekwalificeerde experts u met de meest betrouwbare oplossingen.

Volg de onderstaande stappen zoals aangegeven om de gewenste resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u myaccount.google.com bezoeken in een webbrowser of mobiele browser, en vervolgens moet u zich aanmelden bij uw Google-account als u zich nog niet hebt aangemeld.
 Vervolgens zou u de categorie ‘Gegevens en presentatie’ aan de linkerkant moeten selecteren, en vervolgens naar beneden moeten scrollen naar ‘Activiteit en tijdlijn’ en nu de optie ‘Mijn activiteit’ selecteren.
 Om daarna al uw Google-zoekgeschiedenis te wissen, moet u de ‘drie verticale stippen’ bovenaan het scherm rechts van het zoekveld selecteren en vervolgens moet u ‘Activiteit verwijderen op’ selecteren. optie.
 U moet ook de ‘All Time’ selecteren in het vak ‘Activiteit verwijderen’.
 Nu moet u kiezen uit welke services u de activiteit wilt verwijderen, of ‘Alles selecteren’ om alle categorieën te selecteren. Selecteer hierna de knop ‘Volgende’.
 En vervolgens moet u in het bevestigingsvenster de knop ‘Verwijderen’ selecteren om uw Google-activiteit permanent te verwijderen.

TIP: en als u afzonderlijke items voor Google-zoekactiviteiten wilt verwijderen, moet u door uw ‘Mijn activiteitspagina’ scrollen (of u kunt ook de zoekfunctie gebruiken) om het zoekitem te vinden dat u wilt verwijderen . Nu moet u de ‘Drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van het geselecteerde item selecteren en vervolgens de‘ Verwijderen ’knop.

Als je klaar bent met de stappen, zou je het de volgende keer allemaal zelf moeten kunnen doen en voor het geval je problemen tegenkomt, ga je naar Bellen Google Nummer Nederland. En de technici zorgen dan voor verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *