Hoe Kan Ik Audiobestanden Invoegen in Google Dia’s?

Kijk je er naar uit om je audiobestanden in Google-dia’s te kunnen invoegen? Welnu, dan moet u weten dat u eindelijk de perfecte site heeft bereikt en hier wordt u dienovereenkomstig geholpen met de benodigde oplossingen in een mum van tijd. Maar als u hulp nodig heeft bij andere gerelateerde vragen, hoeft u zich geen zorgen te maken: u hoeft alleen maar te bellen op het meegeleverde Google Klantenservice Nummer wanneer u maar wilt. Daarna staat het team van experts voor u klaar om u de meest geschikte oplossingen te bieden.

Hieronder volgen de stappen om te leren hoe u audiobestanden invoegt in uw Google-dia’s; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om het gewenste correct te krijgen:

 Allereerst zou u moeten beginnen door naar de media.io-website te gaan.
 En dan moet u de optie ‘Uw bestanden toevoegen’ selecteren.
 U moet nu naar de map gaan die het audiobestand bevat, en vervolgens het bestand kiezen en ook de optie ‘Openen’ selecteren.
 U kunt nu doorgaan en indien nodig meer bestanden toevoegen.
 En dan moet u ook de vervolgkeuzepijl ‘Converteren naar’ selecteren, naar ‘Video’ wijzen en vervolgens de ‘MP4’ selecteren.
 U moet nu de optie ‘Converteren’ selecteren en wachten terwijl het bestand wordt geconverteerd naar MP4-indeling.
 En nu de conversie is voltooid, hoeft u alleen maar de knop ‘Alles downloaden’ te selecteren.
 Daarna wordt het bestand naar uw computer gedownload door de standaard downloadmethode van uw browser te gebruiken.
 Eindelijk vindt u het bestand in ZIP-indeling. U hoeft alleen maar het bestand uit een map op uw computer te halen.

En als u klaar bent met het volgen van de bovengenoemde stappen, zou u hiermee tevreden moeten zijn, aangezien de stappen absoluut nuttig zijn om het noodzakelijke gedaan te krijgen. En mocht u een probleem tegenkomen, dan weet u dat u altijd contact kunt opnemen met Google Nederland . Dan staan ​​de efficiënte technici u onmiddellijk bij met verdere begeleiding en oplossingen. En u zult helemaal niet teleurgesteld hoeven te zijn over de resultaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *