Hoe Kan Ik De Bladwijzerbalk Van Google Chrome Altijd Weergeven?

Wilt u weten hoe u de Google Chrome-bladwijzerbalk altijd weergeeft? Dan kun je in deze blog binnen de kortste keren hetzelfde voor elkaar krijgen. Als u echter hulp nodig heeft bij andere gerelateerde Google-problemen, kunt u op elk gewenst moment een Bellen Google Nummer geven. Dan helpt het team van toegewijde experts u zo snel mogelijk met de benodigde oplossingen. Daarna moet u alle betreffende problemen effectief hebben opgelost.

De volgende stappen zijn om de bladwijzerbalk van Google Chrome weer te geven; u kunt de bladwijzerbalk wisselen met de sneltoets Command + Shift + B op de macOS of Ctrl + Shift + B op een Windows-computer.

 Allereerst moet u Google Chrome openen.
 En nu moet u klikken of tikken op de hoofdknoppen die worden weergegeven door drie puntjes, deze bevindt zich in de rechterbovenhoek van het browservenster.
 En als het vervolgkeuzemenu verschijnt, moet je het tabblad ‘Instellingen’ selecteren. U kunt het scherm Instellingen ook openen door chrome: // settings in te voeren in de e-mailadresbalk van Chrome.
 U kunt nu doorgaan en het gedeelte ‘Uiterlijk’ zoeken, dat een optie bevat met het label ‘Altijd de bladwijzerbalk weergeven’ het gaat vergezeld van een selectievakje. En om ervoor te zorgen dat de bladwijzerbalk altijd in Chrome wordt weergegeven, zelfs nadat u een pagina hebt geladen, moet u dit vakje aanvinken door er eenmaal op te klikken. En als u deze functie op een later tijdstip wilt uitschakelen, hoeft u alleen het vinkje te verwijderen.

Als u nu de bovenstaande stappen heeft voltooid, moet u hetzelfde met succes voltooien. Maar als u een storing tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Neem direct contact op met Google Telefoonnummer Nederland . En de bekwame technici helpen u direct verder. En u zult niet teleurgesteld hoeven te zijn over de resultaten, aangezien de technici hoog gekwalificeerd en ervaren zijn om u de beste oplossingen te bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *