Hoe Kan Ik De Taal Van Mijn Google Account Correct Wijzigen?

Kijk je uit naar de juiste begeleiding om de taal van je Google-account te kunnen wijzigen? Dan bent u zeker op de juiste site geweest. En als u andere gerelateerde problemen heeft, kunt u direct contact opnemen met het Google Klantenservice Nummer wanneer u maar wilt. De experts begeleiden u vervolgens met passende oplossingen.

U moet weten dat ‘Mijn account’, de startpagina van Google Accounts, beschikbaar is in alle Google-talen. Daarom kunt u de weergavetaal op elk moment wijzigen in uw voorkeurstaal.

De volgende stappen zijn om de taal van uw Google-account te wijzigen met uw computer:

 Allereerst moet u uw Google-account openen. Hier moet u wellicht inloggen.
 En dan moet u op de optie ‘Gegevens en personalisatie’ klikken.
 U moet nu omlaag scrollen naar het paneel ‘Algemene voorkeuren voor het web’.
 Vervolgens moet u op de optie ‘Taal’ klikken.
 Daarna moet u ook de knop ‘Bewerken’ selecteren.
 Nu moet u uw taal kiezen in de vervolgkeuzelijst en vervolgens op de knop ‘Selecteren’ klikken.
 Eindelijk, als u meerdere talen begrijpt, kunt u de optie ‘Nog een taal toevoegen’ selecteren.

En als je een probleem hebt met het veranderen van de taal; u moet eerst uw Google-account openen om uw taalinstellingen te controleren. En je zou de taal moeten kunnen zien die je hebt geselecteerd.

 Als de taalwijziging niet werkte: dit gebeurt wanneer uw Google-account niet overeenkomt met de taal die u heeft geselecteerd. Wis het cachegeheugen en de cookies van uw browser en probeer nu de taal opnieuw in te stellen.

Let op: houd er rekening mee dat het verwijderen van cookies ook uw opgeslagen instellingen voor andere sites die u heeft bezocht, verwijdert.

Zodra u de gegeven stappen heeft voltooid, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten. Mocht u echter een probleem tegenkomen, kunt u altijd contact opnemen met Google Telefoonnummer . Binnen de kortste keren wordt u bijgestaan ​​door goed opgeleide en ervaren technici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *