Hoe Kan Ik Een Vergadering Opnemen Met Google Meet?

Wil je een meeting kunnen opnemen met Google Meet? Nou, je zou blij zijn te weten dat je de juiste blog hebt gevonden. En als u ook andere zorgen heeft, neem dan contact op met het Google Klantenservice Nummer. En dan zullen de bekwame experts u binnen de kortst mogelijke tijd bijstaan.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat opnemen alleen beschikbaar is in de webversie van Google Meet. Als u Google Workspace-beheerder bent en de Google-vergaderingen van uw organisatie beheert, moet u daarom mogelijk eerst de opnamefunctie inschakelen voor Meet.

Volg de genoemde stappen volgens de instructies om aan de slag te gaan met de onderstaande procedure:

  • Ten eerste, wanneer de vergadering is gestart, moet u de ‘Drie verticale stippen’ selecteren die in de rechterbenedenhoek van het scherm worden weergegeven.
  • Selecteer daarna de optie ‘Vergadering opnemen’ in de menulijst om de vergadering op te nemen.
  • En dan verschijnt er een pop-upvenster waarin u wordt aangeraden om de toestemming van alle deelnemers te vragen voordat u begint met opnemen. En nu hoef je alleen maar de knop ‘Accepteren’ te selecteren om de opname te starten.

OPMERKING: U moet weten dat de deelnemers aan de vergadering op de hoogte worden gesteld wanneer de opname begint en stopt, ongeacht of u om hun toestemming vraagt ​​of niet. En de Meet-chatgesprekken worden bewaard voor de duur van de opname.

  • En als je nu de opname wilt beëindigen, hoef je alleen maar de ‘Drie verticale stippen’ in de rechterbenedenhoek opnieuw te selecteren, gevolgd door de ‘Opname stoppen’ in de menulijst.
  • U moet nu bevestigen dat u de opname wilt stoppen door opnieuw de knop ‘Opname stoppen’ te selecteren in het gegeven pop-upbevestigingsvenster.
  • Eindelijk hoeft u alleen maar te wachten tot de opname klaar is met verwerken en deze vervolgens automatisch op te slaan in Google Drive.

Jullie zouden nu allemaal goed moeten zijn en met hetzelfde tevreden moeten zijn. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met Google Nederland. En de monteurs staan ​​direct voor je klaar om je verder te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *