Hoe Kan Ik Google Agenda Synchroniseren Met Windows Desktop?

Probeert u uw Google Agenda te synchroniseren met de Windows Calendar Desktop-app? En daarom verheugt u zich op enkele betrouwbare oplossingen om hetzelfde voor elkaar te krijgen, aangezien u dit niet kunt doen? Als dat het geval is, dan zou je blij zijn te weten dat je eindelijk de keuze hebt gemaakt door naar deze blog te komen, want hier wordt je dienovereenkomstig geholpen met de meest geschikte en nuttige oplossingen binnen de kortst mogelijke tijd. En als u hulp nodig heeft bij andere Google-vragen, kunt u altijd een Bellen Google Klantenservice Nummer geven wanneer u maar wilt. U krijgt dan de hulp van een hooggekwalificeerd team dat in staat is om alle gerelateerde problemen gemakkelijk op te lossen.

Hieronder volgen de stappen om Google Agenda te synchroniseren met Windows Agenda:

 Allereerst moet je het ‘Start’ menu selecteren en vervolgens kalender typen, daarna moet je de ‘Kalender’ app selecteren.
 En als je nu de Windows-agenda hebt geopend, moet je het tandwielpictogram linksonder selecteren om de ‘Agenda’-instellingen te openen. En vervolgens in het menu moet u de optie ‘Accounts beheren> Account toevoegen’ selecteren.
 Vervolgens moet u in het venster ‘Een account toevoegen’ Google selecteren.
 Vervolgens wordt u gevraagd om u aan te melden bij uw Google-account. U hoeft alleen de naam en het wachtwoord voor uw Google-account in te voeren.
 Nu moet u de toegang voor Windows goedkeuren om toegang te krijgen tot uw Google-account.
 En wanneer u klaar bent met het synchroniseren van uw Google Agenda-account met Windows Agenda, ziet u alle evenementen en andere items ook uit uw Google Agenda-agenda in uw Windows Agenda.
 Eindelijk kunt u doorgaan en bestaande Google Agenda-evenementen toevoegen, verwijderen of bewerken als u dat wilt vanuit Windows Agenda.

Nadat u de hierboven genoemde stappen heeft doorlopen, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten. Maar als u problemen ondervindt, moet u zonder twijfels contact opnemen met Google Nederland. De technici zullen u onmiddellijk voorzien van het nodige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *