Hoe Kan Ik Google Chrome Gebruikers Toevoegen Aan of Verwijderen uit Windows?

Wilt u Google Chrome-gebruikers toevoegen of verwijderen op Windows? Dan doe je dat gemakkelijk in een mum van tijd. Maar als u hulp nodig heeft met andere gerelateerde problemen, kunt u altijd contact opnemen met het Google-klantenservicenummer. En de meest ijverige en toegewijde experts zullen u onmiddellijk relevante oplossingen bieden.

Volg de onderstaande stappen om Google Chrome-gebruikers toe te voegen aan Windows:

  • Ten eerste moet u het pictogram ‘Profiel’ in de rechterbovenhoek van Chrome selecteren en vervolgens moet u de optie ‘Mensen beheren’ kiezen.
  • Je moet dan naar de optie ‘Persoon toevoegen’ gaan.
  • Nu moet u op de weergegeven pagina een naam invoeren, een profiel kiezen en ook de knop ‘Toevoegen’ selecteren.

Opmerking: u moet er rekening mee houden dat u het vakje naast ‘Maak een snelkoppeling op het bureaublad voor deze gebruiker’ moet aanvinken voor de optie om het op elk gewenst moment rechtstreeks in de browsersessie van de gebruiker te starten.

  • U hebt nu een nieuwe browsersessie geopend voor de gebruiker die u zojuist hebt gemaakt. En dan moet je de optie ‘Aan de slag’ selecteren om gebruikersvoorkeuren in te stellen of om in te loggen op een Google-account om instellingen en voorkeuren automatisch te synchroniseren.

Volg nu deze stappen om Google Chrome-gebruikers te verwijderen:

  • U moet naar het pictogram ‘Profiel’ in de rechterbovenhoek van Chrome gaan en nu ‘Mensen beheren’ kiezen
  • U moet nu met uw muis over het pictogram gaan van de gebruiker die u wilt verwijderen, en vervolgens moet u de drie verticale stippen selecteren die rechtsboven verschijnen.
  • En tot slot moet je gewoon de optie ‘Deze persoon verwijderen’ selecteren.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u nu zelf toegang moeten hebben tot hetzelfde. En als u een storing tegenkomt die u hindert, moet u meteen Bellen Google Telefoonnummer. En de monteurs begeleiden je dan verder met topoplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *