Hoe Koppel Ik Disney Plus Aan Mijn Google Home?

Wil je Disney Plus aan je Google Home kunnen koppelen, omdat je dit om een ​​of andere reden niet kunt doen? Als dat zo is, dan bent u zeker op de juiste blog terecht gekomen, want hier worden de klanten alleen voorzien van eersteklas oplossingen. Als u echter andere gerelateerde problemen of vragen heeft, hoeft u alleen maar het nummer van de klantenservice van Google te bellen. Daarna wordt u direct bijgestaan ​​door zeer bekwame en efficiënte experts die te allen tijde beschikbaar zijn. En ze zijn in staat om alleen gecorrigeerde oplossingen te geven.

Hieronder volgen de stappen om de Disney Plus aan uw Google Home te koppelen; je hoeft alleen maar te volgen zoals aangegeven:

  • Allereerst zou u de Google Home-app op uw mobiele apparaat moeten openen en vervolgens op het ‘Plus (+)’ -symbool in de rechterbovenhoek van het startscherm tikken.
  • Daarna moet u op ‘Video’ tikken onder het gedeelte ‘Services beheren’.
  • En dan moet je ook op de ‘Link’ optie onder ‘Disney +’ tikken

TIP: En als je nu je Disney Plus-account in de toekomst wilt ontkoppelen, keer dan terug naar dit scherm en tik op de knop ‘Ontkoppelen’ onder ‘Disney +’

  • Nu moet je op de knop ‘Account koppelen’ tikken.
  • Daarna moet u het e-mailadres invoeren dat is gekoppeld aan uw Disney Plus-account en vervolgens op de knop ‘Doorgaan’ tikken.
  • Eindelijk zou u eindelijk uw ‘Disney Plus’ wachtwoord moeten invoeren en vervolgens op de knop ‘Inloggen en koppelen’ tikken. En als je nu meer dan één ‘Disney Plus’ -profiel hebt, wordt je gevraagd om te kiezen welk profiel je wilt gebruiken met je Google Home.

Als u klaar bent met het grondig volgen van de bovenstaande stappen, zou u hetzelfde gemakkelijk moeten kunnen afhandelen, helemaal alleen. Maar als u problemen ondervindt, moet u zonder enige aarzeling contact opnemen met het Google-servicenummer. Dan begeleiden de monteurs u binnen de kortste tijd met de meest geschikte oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *