Hoe Maak En Gebruik Je Een App Wachtwoord In Een Google Account?

Wil je leren hoe je een app-wachtwoord maakt en gebruikt in je Google-account? Welnu, dan wordt u meteen begeleid door de benodigde procedure. Maar als u ook andere vragen heeft, moet u direct het Google Klantenservice nummer bellen. En de ijverige experts helpen u in een mum van tijd met de benodigde oplossingen.

Als u nu de tweestapsverificatie gebruikt en u ziet een fout ‘wachtwoord onjuist’ wanneer u zich aanmeldt, moet u proberen een app-wachtwoord te gebruiken.

De volgende stappen zijn om het app-wachtwoord in uw Google-account aan te maken en te gebruiken:

  1. Allereerst moet je naar je Google-account gaan.
  2. En nu moet u de optie ‘Beveiliging’ selecteren.
  3. Dan moet je direct onder ‘Aanmelden bij Google’ de ‘App-wachtwoorden’ selecteren. Hier moet u mogelijk inloggen. en als u dit niet als optie heeft, kan dit het volgende zijn;

• Het kan zijn dat de tweestapsverificatie niet is ingesteld voor uw account.
• De tweestapsverificatie is mogelijk alleen ingesteld voor de beveiligingssleutels.
• Of uw account loopt via werk, school of andere organisaties.
• Of het kan zijn dat u ‘Geavanceerde beveiliging’ heeft ingeschakeld.

  1. En nu onderaan de pagina moet je de optie ‘App selecteren’ kiezen en de app kiezen die je gebruikt > Apparaat selecteren en het apparaat kiezen dat je gebruikt > Genereren.
  2. Hierna moet u de meegeleverde instructies volgen om het app-wachtwoord in te voeren. U vindt het ‘App-wachtwoord is de code van 16 tekens in de gele balk op uw apparaat.
  3. Nu, eindelijk, hoef je alleen maar op de knop ‘Gereed’ te klikken.

TIP: Hier hoef je meestal maar één keer per app of apparaat een app-wachtwoord in te voeren; daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over het onthouden ervan.

Zodra u klaar bent met het doorlopen van het bovenstaande proces, zou u hetzelfde moeten kunnen beheren. Als u problemen ondervindt, moet u zonder enige aarzeling contact opnemen met het Google service nummer. Dan zal het team van technici u dienovereenkomstig begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *