Hoe Maak Ik Een Google Account Aan Met De OS Versie?

Kijk je uit naar de juiste oplossingen en begeleiding om een ​​Google-account te kunnen opzetten met de OS-versies? Dan ben je blij te horen dat je eindelijk de juiste blog hebt gevonden. Maar als u nog andere gerelateerde problemen heeft, kunt u Bellen Google Contact Nummer wanneer u maar wilt. En dan zullen de experts u dienovereenkomstig helpen met alleen nuttige oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om uw Gmail-account in te stellen met de recente OS-versie:

Maar voordat u begint, moet u weten dat het proces van het instellen van uw Google-account macOS-versies zijn, de Mac-systeemvoorkeuren gebruiken de automatische configuraties die al bestaan ​​in het besturingssysteem.

  • Ten eerste moet u ‘Apple-logo> Systeemvoorkeuren’ selecteren
  • Daarna moet u de optie ‘Internetaccounts’ selecteren.
  • En dan in het deelvenster Internetaccounts staan ​​de e-mails en socialemedia-accounttypes die compatibel zijn met de Mac-versies. Nu hoeft u alleen maar Google te selecteren.
  • U moet nu ‘Browser openen’ selecteren wanneer daarom wordt gevraagd in het gegeven vervolgkeuzevenster.
  • Vervolgens moet u uw Google-accountnaam (e-mailadres) invoeren in het weergegeven venster dat wordt geopend, en vervolgens moet u de knop Volgende selecteren.
  • Nu moet u ook het wachtwoord van uw Google-account invoeren en vervolgens ‘Volgende of Instellen’ selecteren, afhankelijk van de versie die u gebruikt.
  • Daarna zie je dat het vervolgkeuzepaneel verandert om een ​​lijst met apps op je Mac weer te geven, de apps die gebruik zullen maken van je Google-account. en dan moet je ‘Mail’ selecteren en ook een van de andere apps, dan moet je ‘Gereed’ selecteren
  • Wanneer u klaar bent met de bovenstaande stappen, wordt het Google-e-mailaccount automatisch ingesteld in de e-mailtoepassing.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten. Mocht u echter problemen ondervinden, dan kunt u direct rechtstreeks contact opnemen met Google Nederland . De technici zullen u onmiddellijk begeleiden met de nodige oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *