Hoe Maak Je Een Afbeeldingswatermerk In Google Documenten?

Probeert u een afbeeldingswatermerk te maken in uw Google Documenten? Maar om de een of andere reden lukt het u niet om het voor elkaar te krijgen als dat nodig is? Welnu, dan moet u zich zorgen maken, want u bent bij de juiste blog terechtgekomen, waar u binnen de kortste keren wordt begeleid met de meest geschikte en nuttige oplossingen. Als u echter ook hulp nodig heeft bij andere Google-vragen en problemen, dan weet u dat u uw oplossingen hier gemakkelijk kunt vinden. Het enige dat u hoeft te doen, is contact opnemen met het Google Klantenservice Nummer zonder enige twijfel. En dan wordt u bijgestaan ​​door de meest efficiënte en goed gekwalificeerde experts die in staat zijn om alle gerelateerde problemen gemakkelijk op te lossen. En zij zullen ervoor zorgen dat u de beste service krijgt en tevreden bent met de resultaten.

Hieronder volgen de stappen om te beginnen met het maken van een afbeeldingswatermerk in Google Documenten:

  • Het eerste dat u zou moeten doen, is; je moet Google Tekeningen bezoeken.
  • En dan moet je naar ‘Invoegen> Afbeelding’ gaan om te kiezen waar je je foto vandaan wilt halen.
  • Als het eenmaal is geïmporteerd, moet u het over het scherm slepen zoals u het wilt laten verschijnen.
  • Nadat je dit hebt gedaan, met de afbeelding geselecteerd, moet je de ‘Formaatopties in het menu kiezen, of je kunt naar Formaat> Formaatopties gaan.
  • Nu moet u vanuit het gedeelte ‘Aanpassingen’ de ‘Transparantie’ vergroten naar datgene dat voor u het beste werkt. Het idee hier is om het licht genoeg te maken zodat het document zichtbaar is wanneer het erop wordt geplaatst, maar het moet ook donker genoeg zijn zodat het als watermerk kan dienen.
  • Eindelijk, eindelijk, moet u nu het watermerk een naam geven, zoals u het later zou moeten weten.

Als u de bovengenoemde stappen grondig heeft doorlopen, zou u dit allemaal zelf moeten kunnen doen. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met Google Nederland . De technici zijn altijd beschikbaar en begeleiden u met de nodige oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *