Hoe Plan Ik Een Google Meet in Google Agenda?

Wil je een Google Meet inplannen in Google Agenda? Nou, dan zou je blij zijn dat je eindelijk op de juiste plek bent aangekomen. Als u echter een aantal gerelateerde problemen ondervindt, kunt u gerust het Google Klantenservice nummer bellen. En dan zullen in aanmerking komende experts u begeleiden met eersteklas oplossingen.

Volg de gegeven stappen zorgvuldig, om te beginnen, het proces:

  • Nu moet u eerst naar de Google Meet-site gaan en vervolgens inloggen met uw Google-account. En dan moet u op de optie ‘Nieuwe vergadering’ klikken en vervolgens ‘Plannen in Google Agenda’ selecteren.
  • Daarna wordt Google Agenda geopend met uw account in een nieuw tabblad. en dan moet je alle informatie over de vergadering toevoegen aan het scherm met evenementdetails. U dient dan een titel in te voeren, de datum te selecteren en ook de begin- en eindtijd van de vergadering te kiezen.
  • U moet nu uw deelnemers aan de vergadering toevoegen door hun e-mailadressen te gebruiken onder ‘Gasten’ aan de rechterkant. En dan kunt u ook de vakjes voor ‘Gastrechten’ aanvinken als u deze voor uw deelnemers wilt toestaan.
  • En optioneel kunt u de meldingen instellen, een beschrijving opnemen en vervolgens een kleur selecteren om de vergadering in uw Google Agenda te coderen.
  • Nu je het bovenstaande hebt voltooid, moet je rechtsboven op de knop ‘Opslaan’ klikken.
  • Hierna wordt u gevraagd of u e-mailuitnodigingen naar uw gasten wilt verzenden. En dan moet je de optie ‘Terug naar bewerken’ kiezen om de wijzigingen aan te brengen, ‘Niet verzenden’ als je van plan bent de uitnodiging zelf met hen te delen, of ‘Verzenden’ om de e-mailuitnodigingen te verzenden.
  • Eindelijk, wanneer de deelnemers de uitnodiging ontvangen, kunnen ze accepteren of weigeren, net als elk ander evenement waarmee je ze uitnodigt. Het enige dat ze moeten doen, is op de knop ‘Deelnemen met Google Meet’ in het evenement in de Google Agenda klikken om deel te nemen aan de vergadering.

Nu zou je allemaal goed moeten zijn om gemakkelijk toegang te krijgen tot het nodige. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Google servicenummer. Dan krijgt u meteen de hulp van de toegewijde technici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *