Hoe Start Ik Een Directe Vergadering In Google Meet?

Wil je direct een meeting kunnen starten in Google Meet? Dan heb je door naar deze blog te komen zeker de perfecte keuze gemaakt en hier word je direct begeleid met betrouwbare oplossingen. Als u echter last heeft van andere gerelateerde problemen, neemt u zonder aarzelen contact op met het Google Klantenservice Nummer . En dan wordt u bijgestaan ​​door gekwalificeerde experts die u alleen gecorrigeerde oplossingen kunnen bieden.

Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met de vereiste procedure:

  • Allereerst moet u de site van Google Meet bezoeken en vervolgens inloggen met uw Google-account. daarna moet u op de optie ‘Nieuwe vergadering’ klikken en nu de optie ‘Een directe vergadering starten’ selecteren
  • En nadat u dit heeft gedaan, ziet u dat de Google Meet-pagina wordt vernieuwd, waardoor u vooraan en in het midden van de vergadering staat. En dan zie je aan de linkerkant de link naar de vergadering. U kunt doorgaan en klikken om de vergaderingslink te ‘Kopiëren’ en vervolgens moet u deze plakken waar u maar wilt voor de deelnemers. Dit is ook erg handig om de link in Slack, een e-mail of andere communicatie-app te plaatsen.
  • En als alternatief kunt u nu op de optie ‘Anderen toevoegen’ klikken om onmiddellijk een e-mail te sturen. Daarna verschijnt het venster ‘Mensen toevoegen’ waarin u de contacten kunt selecteren of de namen of e-mailadressen voor uw gast kunt invoeren. En als u klaar bent met het toevoegen van uw deelnemers, moet u op de optie ‘E-mail verzenden’ klikken.
  • Eindelijk, als u de functie ‘Anderen toevoegen’ hierboven gebruikt, ontvangt uw gast de e-mailuitnodiging met ‘Nu gebeurt’ in de onderwerpregel van het bericht. En dan klikken ze gewoon op de ‘Deelnemen aan vergadering’ knop of link in de e-mail om deel te nemen.

Wanneer u klaar bent met de genoemde stappen, zou u succesvol moeten zijn met het noodzakelijke. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Google Telefoonnummer . Je hebt dan de technici die je kunnen helpen met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *