Hoe Verander Ik Mijn Google Meet Naam In De Gmail App?

Kijk je ernaar uit om de juiste hulp te krijgen om je Google Meet-naam in de iOS Gmail-app te kunnen wijzigen? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres en wordt u dienovereenkomstig geholpen met de meest relevante oplossingen. Mocht u echter andere zorgen hebben over, verontrustend, dan kunt u altijd een Bellen Google Telefoonnummer geven wanneer u maar wilt. Dan krijgt u direct de benodigde oplossingen in een mum van tijd, aangezien het team te allen tijde beschikbaar is en zij geloven in het leveren van alleen gecorrigeerde oplossingen. Dus nu kunt u uw zorgen achter zich laten en vertrouwen op de experts voor de beste begeleiding en zij zullen u niet teleurstellen met de resultaten.

Hieronder volgen de stappen om uw Google Meet-naam te wijzigen met behulp van de iOS Gmail-app; u moet gewoon de instructies volgen om de juiste resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet u de Gmail-app openen op uw iOS-apparaat.
  • En dan moet je op het ‘Menupictogram’ links bovenaan tikken.
  • Daarna moet je naar beneden scrollen en ook op het tandwielpictogram Instellingen tikken.
  • U moet nu naar beneden scrollen en op ‘Beheer uw Google-account’ tikken
  • Vervolgens moet u de optie ‘Persoonlijke info’ selecteren.
  • Nu moet je op de naar rechts wijzende pijl tikken die rechts van je naam te zien is.
  • En daarna moet u uw nieuwe voor- en / of achternaam invoeren in de daarvoor bestemde velden.
  • Eindelijk hoeft u alleen maar op de knop ‘Gereed’ te tikken om alle aangebrachte wijzigingen op te slaan.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u hiermee tevreden moeten zijn. Maar voor het geval u problemen ondervindt, weet u dat u slechts een telefoontje verwijderd bent. Nu hoeft u alleen nog maar contact op te nemen met Google Klantenservice Nummer . Waarna de technici u meteen zullen begeleiden met de benodigde instructies, en u kunt er zeker van zijn dat u de beste service ooit krijgt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *