Hoe Verander Ik Mijn Naam In Google Via Internet?

Ondervindt u problemen bij het wijzigen van uw naam in uw Google-account via internet? Daarom kijk je uit naar de juiste oplossingen en begeleiding om hetzelfde meteen voor elkaar te krijgen? Als dat zo is, dan zou je heel blij zijn te weten dat je op de perfecte plek bent gekomen en je zult zeker niet ontmoedigd raken over hetzelfde. Maar als u ook andere gerelateerde problemen heeft die u dwarszitten, weet u dat u slechts een telefoontje verwijderd bent. Het enige wat u hoeft te doen is zonder enige aarzeling een Bellen Google Klantenservice geven. En dan zullen de experts u de exacte vereiste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met de benodigde oplossingen:

 Allereerst zou u moeten beginnen met het navigeren naar de ‘myaccount.google.com-link in een webbrowser, en vervolgens moet u zich indien nodig aanmelden bij uw account.
 En nu moet je het tabblad ‘Persoonlijke info’ selecteren in het verticale menu aan de linkerkant (van een desktopweb) of het horizontale menu dat zich bovenaan bevindt (van een mobiel web).
 Daarna moet u de naar rechts wijzende pijl rechts van uw naam selecteren.
 Vervolgens moet u het ‘Potloodpictogram selecteren om uw naam te bewerken.
 En dan moet je je nieuwe voor- en / of achternaam invoeren in de daarvoor bestemde velden.
 Eindelijk, nu eindelijk, hoeft u alleen maar de knop Gereed te selecteren wanneer u de bovenstaande stappen hebt voltooid.

OPMERKING: u moet er ook rekening mee houden dat Google beperkt hoeveel u uw naam in een bepaalde periode kunt wijzigen. Daarom kunt u uw naam maximaal drie keer wijzigen als u uw account meer dan twee weken geleden heeft aangemaakt. Als u uw account echter minder dan twee weken geleden heeft aangemaakt, is het goed dat u deze vaker kunt wijzigen.

Als u klaar bent met het volgen van de bovengenoemde stappen, zou u correct toegang moeten hebben tot uw Google-account. En als u een probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het klantenservicenummer van Google . De technici zijn 24/7 beschikbaar en ze zijn in staat om alle gerelateerde Google-vragen gemakkelijk op te lossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *