Hoe Verander Ik Mijn Naam Op Google Meet Met Android?

Wilt u uw naam op Google Meet kunnen wijzigen met uw Android-apparaat? Dan moet u weten dat u bij de perfecte blog bent gekomen, en hier wordt u begeleid met de meest nauwkeurige oplossingen. Welke vragen u ook heeft over Google, u kunt ze allemaal laten oplossen. U zou echter eerst het initiatief moeten nemen en ervoor kiezen om zonder enige twijfel een wijzerplaat te geven op het verstrekte Google Klantenservice Nummer . Waarna u geen spijt zult krijgen van uw beslissing, aangezien het ter beschikking gestelde team goed opgeleid en ervaren is om alleen gecorrigeerde oplossingen te bieden. En ze zullen ervoor zorgen dat u tevreden bent met het resultaat, zodat u uw zorgen kunt overlaten aan hen.

Hieronder volgen de stappen om uw Google Meet-naam op uw Android-apparaat te wijzigen; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de juiste resultaten te krijgen:

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is de app Instellingen van uw apparaat openen, dit is een blauw tandwielpictogram.
  • En dan moet je naar beneden scrollen en op Google tikken.
  • Vervolgens moet u op de optie ‘Uw Google-account beheren’ tikken.
  • Daarna hoef je alleen maar de optie ‘Persoonlijke info’ te selecteren in het horizontale menu onder je profielfoto en naam.
  • Dan moet je ook op ‘Naam’ tikken in het gedeelte ‘Basisinformatie’.
  • U moet nu uw gewenste voor- / of achternaam invoeren in de daarvoor bestemde velden.
  • Eindelijk, eindelijk, u hoeft alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te tikken als u klaar bent met de bovenstaande stappen.

Als u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u uw Google Meet zonder problemen op uw Android-apparaat moeten kunnen gebruiken. Maar mocht u een probleem tegenkomen, dan hoeft u alleen maar direct contact op te nemen met Google Telefoonnummer . U wordt binnen de kortste keren bijgestaan ​​door de meest toegewijde technici, aangezien ze altijd beschikbaar zijn en u uw problemen kunt laten oplossen wanneer u maar wilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *