Hoe Voeg Ik Een E-mail Toe Aan Mijn Google Agenda?

Bent u op zoek naar passende oplossingen om een ​​e-mail aan uw Google Agenda te kunnen koppelen? Welnu, dan zou je blij moeten zijn dat je op de juiste blog bent beland, en hier zul je dienovereenkomstig worden begeleid met het nodige. Maar als u hulp nodig heeft bij gerelateerde Google-vragen, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft alleen maar contact op te nemen met Google Klantenservice Nederland. En dan zullen de in aanmerking komende experts u binnen de kortste keren de beste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om een ​​e-mail toe te voegen aan uw Google Agenda; volg gewoon zorgvuldig de instructies:

  • Allereerst moet u beginnen met het openen van Gmail in een nieuw webbrowsertabblad of -venster.
  • En dan moet je ook het e-mailbericht openen dat je aan je Google Agenda wilt toevoegen.
  • Daarna moet u de optie ‘Meer’ selecteren. Deze wordt weergegeven door drie verticaal uitgelijnde stippen aan de rechterkant van de Gmail-werkbalk.
  • En nu in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt, moet je de optie ‘Evenement maken’ selecteren.
  • Vervolgens heb je een nieuw tabblad openen; het laadt het scherm voor het maken van Google Agenda-evenementen. En de meeste details van e-mailberichten zijn vooraf ingevuld in de gebeurtenisvelden, inclusief de onderwerpregel en hoofdtekst. U kunt deze velden bewerken en indien nodig wijzigingen aanbrengen in de datum en tijd van de gebeurtenis, evenals herinneringen die u wilt instellen.

TIP: Je moet weten dat de bijlagen die deel uitmaakten van de oorspronkelijke e-mail ook zijn opgenomen in de Agenda-afspraak.

  • Eindelijk, als je tevreden bent met de nieuwe afspraakdetails, hoef je alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren om de afspraak vast te leggen in je Google Agenda. En dan heb je ook nog de mogelijkheid om gasten uit te nodigen om het evenement te bekijken of te bewerken.

Als u klaar bent met het bovenstaande proces, zou u hetzelfde gemakkelijk moeten kunnen beheren. Als u echter een probleem ondervindt, moet u Bellen Google Nummer. De technici zullen u dan onmiddellijk begeleiden met verdere betrouwbare oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *