Hoe Voeg Ik Een GIF Toe Aan Google Presentaties Met Behulp Van De URL?

Wil je leren hoe je een GIF toevoegt aan Google Presentaties door de URL te gebruiken? Dan kun je dat nu meteen doen in deze blog. En als u nog andere gerelateerde vragen of problemen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, u moet gewoon een Bellen Google Contact Nederland geven. Daarna krijgt u de hulp van de meest getalenteerde en toegewijde experts die in staat zijn om alle Google-vragen gemakkelijk op te lossen. U zult nu teleurgesteld moeten zijn over de resultaten, aangezien het team u niet in de steek zal laten, want het is bekend dat ze alleen gecorrigeerde resultaten geven.

Hieronder volgen de stappen om een ​​GIF aan Google Presentaties toe te voegen met behulp van de URL:

 Allereerst moet u op de knop ‘Invoegen’ klikken.
 Nu moet u de optie ‘Afbeelding’ selecteren.
 En dan moet u de optie ‘Op URL’ selecteren.
 U moet nu de URL plakken.

BELANGRIJK: nu moet u weten dat als u de afbeelding kopieert en plakt en niet de URL, deze waarschijnlijk stopt met afspelen en eruitziet als een stilstaand beeld.

 En wanneer de URL nu wordt geladen, verschijnt uw GIF, waarna u op de knop ‘Invoegen’ moet klikken.
 Als je wilt, kun je er ook voor kiezen om het formaat van de GIF te wijzigen, de positie ervan te wijzigen of te verwijderen door deze te selecteren.

TIP: om de GIF nu te verplaatsen, moet u deze met uw muis selecteren en vervolgens slepen en neerzetten op de gewenste plek. U kunt de grootte van de GIF nu wijzigen door op de begrenzingslijn te klikken en deze te verslepen.

Volg deze stappen als u een GIF wilt uploaden met uw computer:

 U hoeft alleen maar op ‘Invoegen’ te klikken
 Selecteer vervolgens de optie ‘Afbeelding> Uploaden vanaf computer’.
 Eindelijk hoeft u alleen maar het GIF-bestand te vinden en dan moet u ook op de knop ‘Openen’ klikken.

Als u klaar bent met de gegeven stappen, moet u er helemaal klaar voor zijn om hetzelfde te openen. Mocht u toch een probleem tegenkomen, dan kunt u direct Google Telefoonnummer raadplegen voor verdere instructies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *