Hoe Zet Ik Een Google Hangout Op Met Een Webbrowser?

Kijk je uit naar de juiste begeleiding om een ​​Google Hangout te kunnen opzetten via de webbrowser? Nou, dan kun je dat nu gemakkelijk doen. Maar als u nog andere gerelateerde vragen heeft, moet u zonder enige aarzeling Bellen Google Telefoonnummer gebruiken.

Hieronder volgen de stappen om een ​​Google Hangout op uw apparaat in te stellen met behulp van de webbrowser:

 Allereerst moet u in Chrome de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek selecteren.
 En dan moet u met de muis over de optie ‘Meer tools’ gaan en vervolgens ‘Extensies’ selecteren
 Vervolgens moet u de drie horizontale lijnen selecteren die zich in de linkerbovenhoek van het scherm bevinden, en vervolgens moet u ook de optie ‘Chrome Web Store openen’ onderaan selecteren.
 U moet nu zoeken naar ‘Google Hangouts’ in de Chrome Store-sectie. En dan zouden de eerste resultaten waarschijnlijk de juiste moeten zijn.
 Nu moet u de app selecteren en vervolgens de optie ‘Toevoegen aan Chrome’.
 Daarna vraagt ​​Chrome u opnieuw om te bevestigen dat u de Hangouts aan uw browser wilt toevoegen en gaat vervolgens naar ‘Extensie toevoegen’
 U kunt doorgaan en uw nieuwe Google Hangouts-pictogram in Chrome selecteren om het te starten, en vervolgens moet u ook het tabblad ‘Aanmelden’ selecteren.
 U moet nu de inloggegevens voor uw Google-account invoeren.
 En nadat u zich met succes heeft aangemeld bij uw account, geeft de extensie u toegang tot de bedieningselementen. Nu zul je je oude sms-conversaties vinden en kun je doorgaan en een nieuw gesprek beginnen of bellen.
 Als u een groepsgesprek wilt starten, moet u de optie ‘Nieuwe groep’ selecteren en vervolgens de gewenste namen, e-mailadressen of telefoonnummers toevoegen. En dan kun je je groep een naam geven en ‘Vinkje’ selecteren om de Hangout te starten.

Inmiddels zou je klaar moeten zijn met de procedure en toegang moeten hebben tot dezelfde procedure. Mocht u echter problemen ondervinden, neem dan direct Neem contact op met Google Klantenservice Nummer . De monteurs begeleiden direct met relevante oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *